Zondag 12 juni : Afsluitend FC Banlieue jeugdtoernooi en Zondag 2 Kampioen - www.fcb-hwd.nl

Zondag 12 juni : Afsluitend FC Banlieue jeugdtoernooi en Zondag 2 Kampioen

Zondag 12 juni : Afsluitend FC Banlieue jeugdtoernooi en Zondag 2 Kampioen

12 juni 2022 0:45


Afgelopen zondag 12 juni was het een gezellige bedoeling bij FC Banlieue. Voor de jeugdteams werd het voetbalseizoen afgesloten met een onderling toernooi. Het ging eraan toe of het echte competitiewedstrijden waren en voor toeschouwers was er flink wat spektakel te aanschouwen.

Na het toernooi konden de bezwete jeugdige sporters zich verkoelen met een heerlijk ijsje. Er waren nog wat meer leuke activiteiten op en rond de velden van het gastvrije AGE-GGK, de thuisbasis van FC Banlieue het afgelopen seizoen. De hele dag waren er Surinaamse broodjes te koop en deze vonden gretig aftrek. De opbrengst kwam ten goede aan de vereniging.

staf en spelers van JO11 de schaal overhandigd vanwege het winnen van een periodetitel het afgelopen seizoen

In de middag kregen staf en spelers van JO11 de schaal overhandigd vanwege het winnen van een periodetitel het afgelopen seizoen. De spelers JO8-01 namen afscheid van Elijah, die z’n voetbalcarrière bij de Feyenoord Academy voortzet. Speciaal voor z’n laatste wedstrijd hadden ze een leuke verrassing voor hem gemaakt.

De spelers JO8-01 namen afscheid van Elijah, die z’n voetbalcarrière bij de Feyenoord Academy voortzet

Daarna was het tijd voor de senioren van de zondagcompetitie. FC Banlieue 2 speelde de kampioenswedstrijd en de jeugdspelers van FC Banlieue mochten de veldhelden zijn. De wedstrijd tegen RKDEO 8 bleek een waar doelpuntenspektakel. De eindstand werd uiteindelijk 10 – 1 in het voordeel van de Rotterdammers. Het kampioenschap werd daarmee ook officieel een feit. Onder luid applaus van de jeugd werden de voetballers van FC Banlieue gehuldigd.

FC Banlieue 2 speelde de kampioenswedstrijd

 

Het bleef nog lang gezellig op en rond de velden van FC Banlieue ….

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!