Ouderbijeenkomst druk bezocht - www.fcb-hwd.nl

Ouderbijeenkomst druk bezocht

Ouderbijeenkomst druk bezocht

21 september 2022 11:45


Vrijdag 16 September j.l. organiseerde FC Banlieue in de kantine een bijeenkomst voor de ouders en/of verzorgers van de jeugdelftallen.

Tijdens de bijeenkomst gaven Niels (bestuur) en Kas (hoofd Opleiding) een presentatie daarbij geholpen door trainers Amilcar en Baris. 
 
Belangrijke afspraken
 
Niels en Kas benadrukten tijdens de bijeenkomst het belang van discipline van spelers en van ouders. We zijn allemaal verantwoordelijk voor hoe het bij FC Banlieue gaat. Een aantal belangrijke afspraken op een rijtje:
  • Iedereen is op tijd aanwezig bij de training of een wedstrijd. Niet of niet op tijd afmelden, heeft directe consequenties op de speeltijd van de betreffende speler;
  • Ouders komen niet op het veld, maar blijven achter het hek;
  • Canal Road is een rookvrij complex. Roken is op het hele terein niet toegestaan;
  • Afval in de bakken. Voel je verantwoordelijk voor ons eigen complex en ruim rommel op;
  • We hebben een gezonde kantine. Dat betekent zoveel mogelijk gezond eten en drinken;
  • Geen fietsen, scooters of e-steps binnen de hekken. 
 
Hulp van ouders is heel belangrijk 
 
Er bleek tijdens de bijeenkomst veel waardering voor wat al bereikt is en waar we als vereniging naar toe willen. De hulp en inzet van ouders is een belangrijke voorwaarde voor de ontwikkeling van FC Banlieue. Alleen samen kunnen we FC Banlieue draaiend houden. Als club zoeken we vooral scheidsrechters, spelbegeleiders, teammanagers, contactouders, kantine-medewerkers en mensen die uitjes en toernooien willen organiseren. 
 
Vrijwilligers kunnen zich melden bij Niels. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!