Nieuws - www.fcb-hwd.nl

Nieuws

Nieuws

Contributie voor het seizoen 2023 - 2024

13 november 19:30  FCB-HWD werkt voor de betaling van de contributie samen met NIKKI. NIKKI start binnenkort met de inning van de contributie voor het seizoen 2023 - 2024. De contributie is een belangrijk onderdeel voor het voortbestaan van de vereniging. meer »


Sponsor FCB-HWD gratis: doe al online aankopen via Onze Clubwinkel

8 oktober 13:30  Wil jij FCB-HWD steunen zonder extra kosten? Dat kan! Het is heel simpel: je doet gewoon je gebruikelijke online aankopen, maar dan via Onze Clubwinkel. Elke aankoop die je via Onze Clubwinkel doet, draagt bij aan de financiële ondersteuning van de vereniging. 💰🏆meer »


Voorzitter Nico Fernandez krijgt Overschiese Penning

14 september 8:45  Op dinsdag 12 september 2023 is FCB-HWD-voorzitter Nico Fernandez op een speciale manier in het zonnetje gezet. Tijdens een Spaans-Nederlandse surprise party - georganiseerd door de activiteitencommissie van FCB-HWD en Buurvrienden Overschie - kreeg Nico de Overschiese Penning om hem officieel te bedanken voor alles wat hij voor de vereniging heeft betekend. meer »


Nieuw kunstgrasveld officieel in gebruik genomen

4 september 18:15  Afgelopen zaterdag 2 september 2023 heeft wethouder Faouzi Achbar het nieuwe kunstgrasveld van voetbalvereniging FCB-HWD in Rotterdam Overschie officieel in gebruik genomen. meer »


FCB-HWD klaar voor het nieuwe seizoen

6 augustus 17:45  Het complex van FCB-HWD op de Taludweg is bijna klaar voor het nieuwe seizoen. Afgelopen weken heeft het Sportbedrijf Rotterdam een nieuw kunstgrasveld aangelegd. Dat betekent dat FCB-HWD de beschikking heeft over twee kunstgrasvelden van topkwaliteit. meer »


Ouderbijeenkomst voorbereiding volgend seizoen

7 juli 18:00  Recentelijk zijn er diverse bijeenkomsten georganiseerd om ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij te praten over de plannen voor volgend seizoen, de fusie tot FCB-HWD en de plannen voor de toekomst. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!