Lidmaatschap en overschrijving - www.fcb-hwd.nl

Lidmaatschap en overschrijving

Lidmaatschap en overschrijving

Contributie

De contributie voor FCB-HWD is per seizoen 2023-2024 als volgt:

215 euro tot en met geboortejaar 2015 (JO9)

275 euro vanaf geboortejaar 2014 (JO10)

Contributie is inclusief wedstrijdtenue en trainingsset.

* voor de voormalig jeugdleden van HWD geldt in het seizoen 2023-2024 nog een aangepast tarief (overgangsjaar)

Aanvullend dient er een FCB-HWD kledingpakket te worden aangeschaft van het merk Banlieue bestaande uit een trainingspak, een regenjas met capuchon en een rugtas. Alleen leden van FCB-HWD kunnen dit pakket tegen gereduceerd tarief van € 75 aanschaffen (normale winkelprijs €150). Ouders die het financieel moeilijk hebben kunnen dit discreet melden bij iemand van het bestuur. 

Senioren: 240 euro

Betaling contributie via NIKKI

FCB-HWD werkt voor de betaling van de contributie samen met NIKKI. NIKKI start binnenkort met de inning van de contributie voor het seizoen 2023 - 2024. De contributie is een belangrijk onderdeel voor het voortbestaan van de vereniging. 

Hoe werkt het?
U ontvangt een e-mail met daarin twee betalingsmogelijkheden:
1. Betaling in één keer (geen servicekosten)
2. Betaling in 10 maandelijkse termijnen (met servicekosten)

Wanneer u de contributie in één keer betaalt, worden er geen servicekosten in rekening gebracht.

De servicekosten voor de 10 maandelijkse termijnbetalingen bedragen 10% van uw contributie, met een maximum van € 19,- per seizoen. Deze kosten worden opgeteld bij de contributie. Kiest u voor betaling in 10 maandelijkse termijnen, dan ontvangt u iedere maand een nieuwe e-mail voorzien van een iDEAL-betaallink om uw betaling te vergemakkelijken voor de daaropvolgende termijnen. 

De vereniging kan gedurende het seizoen geen contante betalingen aannemen, de vereniging zal u doorverwijzen naar NIKKI. NIKKI kan bij het uitblijven van betalingen, een incassobureau in te schakelen. Natuurlijk hopen wij dat dit niet nodig zal zijn. Wilt u rechtstreeks overmaken naar het bankrekeningnummer van NIKKI? Stuur dan een email naar contributie@nikki.nl

Geen mail ontvangen?
Wanneer u geen e-mail heeft ontvangen van NIKKI, dan moet u een mail sturen naar contributie@nikki.nl

Stuur in deze e-mail altijd de persoonsgegevens (naam lid, postadres, e-mailadres en telefoonnummer) mee en laat in uw e-mail altijd duidelijk weten van welke vereniging u lid bent, omdat NIKKI van meerdere sportvereniging de inning van contributiegelden verzorgt.

Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam

Wanneer u gebruik maakt van een vergoeding via het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam, dan dient u deze zelf aan te vragen. Neem zo spoedig mogelijk contact op met uw tussenpersoon om de contributie te laten betalen. Laat de factuur van NIKKI zien of stuur deze door. Maakt u gebruik van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam? Dan moet u NIKKI hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen: contributie@nikki.nl

Vragen of verzoeken?
De gehele communicatie over de betaling van de contributie ligt in handen van NIKKI. Al uw vragen en verzoeken over de contributiebetaling kunt u per e-mail stellen: contributie@nikki.nl

Verlenging


Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd, tenzij dit voor 15 juni schriftelijk of via de mail wordt opgezegd bij de ledenadministratie van FCB-HWD.
Een overschrijving naar een andere vereniging moet voor 15 juni schriftelijk ingediend zijn bij de ledenadministratie FCB-HWD. Wanneer het lidmaatschap in de loop van het seizoen beëindigd wordt, blijft de contributie voor het gehele seizoen verschuldigd.

Aanmelden jeugd

Aanmelden voor een proeftraining bij de jeugd van voetbalvereniging FCB-HWD kan door een mail te sturen. In principe mag iedereen een keer kennismaken met FCB-HWD. Of er ook kan worden ingeschreven is afhankelijk van de leeftijd, het niveau en de beschikbare plekken bij de teams. Voor de selectieteams (hoofdklasse of hoger) kan pas worden ingeschreven na beoordeling door de hoofd jeugdopleiding en / of technisch jeugdcoördinator. Voorafgaand aan de inschrijving vindt er een gesprek plaats met de ouders over de visie en de regels van de club en wat we verwachten van de ouders.    

Aanmelden senioren

Senioren nemen contact op met
senioren@fcb-hwd.nl. FCB-HWD neemt vervolgens contact op.
 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!